Lapin Kirjallisuusseura on avoin kaikille kirjallisuuden ystäville. Seuran jäseneksi voi liittyä hallitukselle osoitetulla hakemuksella osoitteessa: c/o Erkki Kaila, Ounasjoentie 5 A 8, 96200 Rovaniemi, sähköposti: lapinkirjallisuusseura@gmail.com tai täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen

Lapin Satumaa -kirjoituskilpailun päätökset on tehty ja kirjassa mukana olevien satujen kirjoittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Voittajat ja Lapin Satumaa -kirja julkistetaan Torniossa, Aineen taidemuseolla lauantaina 2.12. klo 14.00.

Lisätietoja: