Lapin Kirjallisuusseura on avoin kaikille kirjallisuuden ystäville. Seuran jäseneksi voi liittyä hallitukselle osoitetulla hakemuksella osoitteessa: c/o Erkki Kaila, Ounasjoentie 5 A 8, 96200 Rovaniemi, sähköposti: lapinkirjallisuusseura@gmail.com tai täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen

Tänä vuonna Tekijöiden päivä järjestetään yhdessä Tornion kirjaston kanssa Tornion kirjastossa lauantaina 2.12.2017 klo 11 - 13. Mukana päivän järjestelyissä myös Suomen Kulttuurirahaston Lapin alueen kannatusyhdistys.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita esittelemään uusia kaunokirjallisia teoksiaan (julkaistu 1.11.2016-31.11.2017) kaikki lappilaiset kirjailijat. Lapin ulkopuolelta voivat osallistua vain Lapin Kirjallisuusseuran jäsenet.

Kirjailijoiden matkakustannukset korvataan matkalaskua vastaan halvimman kulkuneuvon mukaan Lapin maakunnan rajalta Tornioon. Rovaniemeltä bussikuljetus (lähtö Rovaniemeltä klo 8.45, paluu Torniosta klo 16.30).

Ennen kirjailijahaastatteluja Klo 10.30 Aineen taidemuseon kahvilassa, Café Aineessa, Suomen Kulttuurirahaston kannatusyhdistyksen sekä Lapin rahaston esittely ja tuleva apurahahaku, kahvi ja suolapala. Kirjailijat ovat tervetulleita kuulemaan mitä Lapin rahasto voi tehdä lappilaisen kirjallisuuden hyväksi.

Ilmoittaudu 31.10.2017 mennessä niin varmistat nimesi ja teoksesi näkymisen tilaisuuden ennakkomainonnassa.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoita samalla osallistutko 1) yhteiskuljetukseen Rovaniemeltä , 2) 10.30 kahvitilaisuuteen ja 3) lounaalle (Suomen Kulttuurirahaston kannatusyhdistys tarjoaa nämä)

Tekijöiden päivä on Lapin Kirjallisuusseuran vuotuinen yleisötapahtuma, jolla halutaan tuoda esille lappilaisen kirjallisuuden monimuotoisuutta. Kirjailijat tapaavat toisiaan ja lukijoita ja voivat myös myydä teoksiaan.

Päivää jatketaan kirjallisuusseuran syysvuosikokouksessa klo 14.15.

Samana päivänä samassa rakennuksessa, Aineen taidemuseon puolella, julkistetaan Lapin Satumaa -kirjoituskilpailun voittajat klo 15.00

Viime vuoden Tekijöiden päivästä voit lukea täältä: LINKKI