Lapin tarinaniskennän aluemestaruuskilpailut Tornion kirjastossa voitti Frans Mäntynenä.

Tarinaniskennän Lapin aluekarsinnat pidettiin Tornion kirjastossa 12.5.2019. Voittajaksi tuomaristo valitsi torniolaisen Frans Mäntynenän. Vanhassa saunatarinassa kerrottiin kiukaan rakentamisesta, yhteisistä saunahetkistä ja uuden saunan suunnittelusta. Tarina päättyy vanhaan toteamukseen, että se entinen savusauna oli parempi. Frans Mäntynenä osallistuu tarinallaan SM-kilpailuihin heinäkuussa Kärsämäellä. Tilaisuuden järjestivät Lapin Kirjallisuusseura ja Tornion kirjasto.

Tornion kirjastossa Lapin tarinaniskennän vuoden 2019 aluekilpailun osallistujat oikealta vasemmalle: Frans Mäntynenä (1.), Aune Aho (2.), Erkki Marin (3.) ja Niilo Koivisto (4.). Onnittelut voittajille!

Tarinaniskentä Lapin alkukilpailu 2019 voittajat

Raili Ilola