Ylitornion Meltosjärvellä, Yrttitarhan Teetuvassa, Yrttipolku 7, lauantaina 3.8

Kuten aikaisemminkin klo 12 -13 on varattu kirjojen esittelylle ja myynnille. Lapin yliopiston kulttuurihistorian professori Marja Tuominen alustaa klo 13 teoksesta Lappi palaa sodasta. Mielen hiljainen jälleenrakennus.

Historian Ystävien Liiton kilpailussa kunniamaininnan saanut teos kertoo, millaisia haasteita Lappi kohtasi rauhanaikaan siirryttäessä.

Vapaa pääsy. Väliajalla kahvia ja teetä.

Tervetuloa tilaisuuksiin! Annikki Kariniemi – kirjallisuusseura ry

Lisätietoja tapahtumista seuran pj Marja Tuominen puh 0400 110006

Annikki Kariniemi -seura juhlii 20. toimintavuotta. Alkuidea lähti kesällä 1999 liikkeelle Aavasaksalla järjestetyssä Annikin Tori – tapahtumassa. Maija-Liisa Laurin ehdotus jäi itämään ja seura perustettiin saman vuoden syksyllä.