Marjatta Kaasila edusti hienosti Lappia vuoden 2019 lavarunouden suomenmestaruuskilpailussa Helsingissä 17.8.2019 ja tuli kisan viidenneksi.

Voittajaksi valittiin kuopiolainen Solja Krapu. Ensi vuonna SM-finaali järjestetään Jyväskylässä..

Lavarunouden suosio on kasvanut viime vuosina ja Poetry Slamin alkukarsintoihin Rovaniemellä toukokuussa osallistui kymmenen runoilijaa.

Marjatta Kaasila Poetry Slam finaalissa Helsinki 17.8.2019. Kuva: Tuula Lonkola

Marjatta Kaasila Poetry Slam finaalissa Helsingissä 17.8.2019. Kuva: Tuula Lonkola

SM finaali videoitiin ja on katsottavissa Youtube -palvelussa, LINKKI