Lapillinen-jäsenlehdessä arvioidaan vasta ilmestynyttä lappilaista kirjallisuutta, esitellään kirjailijoita ja kerrotaan ajankohtaisista kirjallisuuteen liittyvistä tapahtumista. Lehti julkaisee myös jäsenten lyhyitä tekstejä ja runoja.

Lehdessä on mahdollista mainostaa jäsenetuhintaan jäsenten omia julkaisuja. Tarkemmat tiedot löydät MEDIAKORTISTA (pdf, 158 kt)

Lapillinen jaetaan myös Lapin kirjastoihin sekä Pohjois-Ruotsin ja Pohjois-Norjan kirjastoihin paikkakunnille, joilla on suomenkielistä väestöä.

Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Keväällä 2021 ilmestyy Lapillinen nro 51.

Lapillinen nro 51 teemana on USKO. Lähetä tekstisi Kulttuuri- ja jäsenlehti Lapilliseen sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai kirjeitse Lapillisen toimitus, Runohuone Valtatie 44, 99100 Kittilä.
Otamme vastaan novelleja, tarinoita max 2000 merkkiä sekä runoja ja muuta lyriikkaa.

Lapillinen-lehti on kulttuuri-,mielipide- ja tiedelehtien liiton Kultti ry:n jäsen.
Lehden nimi on johdettu sanasta lapilli, laavasta jähmettynyt siru.
Lehden verkkoversio: issuu.com/lapinkirjallisuusseura

Lehden irtonumero 10 € (ei ALV rek.). Lapillisen vuosikerta sisältyy myös Lapin Kirjallisuusseuran jäsenmaksuun 25 €, eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat 15 €.

Jäsenhakemuksen voi täyttää verkossa: https://lapinkirjallisuusseura.fi/index.php/liity-jaseneksi

Lehteä on myytävänä mm. Rovaniemen pääkirjaston Lappi-osastolla ja Aineen taidemuseossa Torniossa.

Päätoimittaja: Tapani Tavi, Kittilä, 040 846 3036
Taitto ja ilmoitusmyynti: Minna Kurttila, Rovaniemi
Laskutus: Eija Nissinen, Saija, 050 331 4539
Lehden osoite: Runohuone, Valtatie 44, 99100 Kittilä