Kirjailijajäsenet

Lapin Kirjallisuusseuran verkkosivut tarjoavat seuran kirjailijajäsenille hyvän tilaisuuden kertoa itsestään ja julkaisutoiminnastaan.

Lähetä nimesi, julkaistujen teostesi tiedot ja vapaa esittelyteksti sähköpostina osoitteeseen lapinkirjallisuusseura@gmail.fi Mukaan mieluusti kuvia, esimerkiksi kirjailijakuva, kuva kirjan etukannesta tai julkaisutilaisuudesta tms. Myös pieni tekstinäyte voi olla paikallaan.

Jos haluat päivittää tietojasi Kirjallisuusseuran nettisivuilla, laitathan sähköpostia seuran sähköpostiin lapinkirjallisuusseura@gmail.fi 


Kirjasampo


Kirjailijat (myös omakustantajat) ovat Rovaniemen kaupunginkirjastossa päivitetty valtakunnalliseen kirjailijatietokantaan,  www.kirjasampo.fi

Lappilaiset kirjailijat (Kirjasammon maakuntahaku Lappi), löytyvät linkin takaa. 

Jos huomaat jotakin korjattavaa tai lisättävää oman maakuntasi kirjailijoiden tietoihin, niistä voi ilmoittaa palautelomakkeen kautta: http://www.kirjasampo.fi/fi/palaute tai sähköpostitse kirjasampo@kirjastot.fi.

Huom! Kirjailijat itse voivat täydentää tietojaan uusitun kirjailijatietolomakkeen kautta: http://www.kirjasampo.fi/fi/node/3037.