Lapillinen

Lapillinen 55, 1/2023
Lapillisen numero 56, kansi.
Lapillinen 56, 2/2023

Lapillinen on Lapin kirjallisuusseuran oma jäsenlehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehdessä arvioidaan tuoretta lappilaista kirjallisuutta, esitellään lappilaisia kirjailijoita, julkaistaan jäsenten tekstejä ja kerrotaan ajankohtaisista kirjallisuustapahtumista. 

Lapillinen on kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liiton Kultti ry:n jäsen. Lehden nimi on johdettu sanasta lapilli, laavasta jähmettynyt siru. 

Nappaa siis Lapillinen lukemistoon, jos haluat tietää, mitä pohjoisen kirjallisuuskentällä tapahtuu – ja millainen porukka täällä oikein kynäilee!

Seuraava numero

Lapillinen nro 57 ilmestyy toukokuussa 2024, ja sen teemana on SUOJELU. Teemaan liittyviä runoja tai aforismeja voi lähettää lehden toimitukseen 5.4.2023 asti sähköpostitse lapillinen@gmail.com.

Ilmoita Lapillisessa

Ilmoittamalla Lapillisessa saavutat suuren joukon lappilaisen kirjallisuuden ystäviä ja tuet lappilaisen kirjallisuuden edistämistä.

Katso ilmoitushinnat oheisesta mediakortista. Kirjallisuusseuran jäsenet saavat ilmoitustilasta 50 % alennuksen.

Saatavuus

Lapillinen jaetaan jäsenistön lisäksi Lapin kirjastoihin sekä Pohjois-Ruotsin ja Pohjois-Norjan kirjastoihin paikkakunnille, joilla on suomenkielistä väestöä.

Lehden verkkoversio on luettavissa issuu-palvelussa pari kuukautta paperilehden ilmestymisen jälkeen. issuu.com/lapinkirjallisuusseura 

Voit tilata lehden irtonumeron lähettämällä viestin osoitteeseen lapillinen@gmail.com ja maksamalla 15 € seuran tilille Nordea FI28 2226 1800 0213 80. (10 € + postitus 5 €)

Lehteä on myytävänä myös Runohuoneella Kittilässä.

Yhteystiedot

Päätoimittaja: Tapani Tavi, lapillinen@gmail.com, 040 846 3036
Taitto ja ilmoitusmyynti: Minna Kurttila, minna@tammikuu.net 
Laskutus: Eija Nissinen, eijamnissinen@gmail.com
Lehden osoite: Runohuone, Valtatie 44, 99100 Kittilä