Lapillinen

Lapillinen 52, 2/2021
Lapillinen 53, 1/2022

Lapillinen on Lapin kirjallisuusseuran oma jäsenlehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehdessä arvioidaan tuoretta lappilaista kirjallisuutta, esitellään lappilaisia kirjailijoita, julkaistaan jäsenten tekstejä ja kerrotaan ajankohtaisista kirjallisuustapahtumista. Nappaa siis Lapillinen lukemistoon, jos haluat tietää, mitä pohjoisen kirjallisuuskentällä tapahtuu - ja millainen porukka täällä oikein kynäilee!

Lapillinen nro 54 ilmestyy marraskuussa 2022, ja sen teemana on leikki. Teemaan liittyviä tekstejä (novelleja, runoja, tarinoita max. 2000 merkkiä / teksti) voi lähettää lehden toimitukseen 5.10.2022 mennessä joko sähköpostitse (lapillinen@gmail.com) tai postitse osoitteeseen: Lapillisen toimitus, Runohuone Valtatie 44, 99100 Kittilä.

Seuran jäsenet voivat myös mainostaa omia julkaisujaan Lapillisessa jäsenetuhintaan. Tarkemmat tiedot mediakortissa.

Lapillinen-lehti on kulttuuri-,mielipide- ja tiedelehtien liiton Kultti ry:n jäsen. Lehden nimi on johdettu sanasta lapilli, laavasta jähmettynyt siru.

Lehden verkkoversio: issuu.com/lapinkirjallisuusseura

Lehden irtonumero 10 € (ei ALV rek.). Lapillisen vuosikerta sisältyy myös Lapin Kirjallisuusseuran jäsenmaksuun 30 €, eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat 20 €.

Lapillinen jaetaan myös Lapin kirjastoihin sekä Pohjois-Ruotsin ja Pohjois-Norjan kirjastoihin paikkakunnille, joilla on suomenkielistä väestöä.

Lehteä on myytävänä Rovaniemen pääkirjaston Lappi-osastolla, Aineen taidemuseossa Torniossa ja Runohuoneella Kittilässä.

Päätoimittaja: Tapani Tavi, Kittilä, 040 846 3036
Taitto ja ilmoitusmyynti: Minna Kurttila, Rovaniemi