Suorsa, Sarianna

Olen vuonna 1993 syntynyt rovaniemeläinen optikko-kirjailija. Olen seitsenhenkisestä perheestä ja pienestä kylästä nimeltä Oikarainen. Siellä ei juuri ollut mitään tekemistä lapsena, muuta kuin juosta pihalla ja lukea kirjoja. Päädyin kirjoihin, koska en ollut koskaan kummoinen juoksija. Yläasteella päätin, että minusta tulee kirjailija. Silloin en tiennyt, että olisi ollut helpompaa alkaa juoksijaksi kuin saada oma kirja julkaisuun. Luin paljon scifiä ja fantasiaa, joten aloin kirjoittaa sen tyyppisiä ajatelmia ja kirjoituksia. Lopulta niistä muodostui kirja, ja sitten toinen ja kolmaskin. 

Ensimmäinen kirjani, Rising Moon - Katoavainen, julkaistiin vuonna 2015 (Bookcover) ja toinen osa Kaikkivaltias vuonna 2016 (Bookcover). Sarjan viimeinen osa Surulaulu tuli julkaisuun 2020 (Valmiixi). Pitkäaikainen unelmani toteutui, ja olinkin saanut jopa kolme kirjaa julkaistua. 

Nykyään olen uppoutunut runojen maailmaan ja osallistunut joihinkin runokilpailuihin. Minulla on myös oma runotili Instagramissa nimeltä tuhkasateita. Haaveena on julkaista vielä lisää kirjoja, jos onnistun siinä. Jos en, niin saan silti kirjoittaa ja sehän se tässä tärkeintä on.